Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz ahırı görmek

Rüyada domuz ahırı görmek

Rüyada domuz ahırı görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz ahırı gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada domuz ahırı görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine inanılır.

Rüyada ahırda domuz görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada ahırı temizlediğini görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulur.

Rüyada ahırda yaşamak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ahırda dana görmek canını sıkılacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun ahırı görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ahırda buzağı görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ahır damı görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments