Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda yaşamak

Rüyada ahırda yaşamak

Rüyada ahırda yaşamak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, uzun yıllar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ahırda yaşamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Rüyada ahırda yaşamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada inek ahırı görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada domuz ahırı görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yeni bir semte taşınılacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Rüyada ahırda tavuk görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık ahır görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini ahırda görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahırda yumurta görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada ahırda koyun görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, akıllı adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments