Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda domuz görmek

Rüyada ahırda domuz görmek

Rüyada ahırda domuz görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahırda domuz gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Rüyada domuz ahırı görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ahırda domuz görmek huzurlu bir insan olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Rüyada ahır dolusu koyun görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan ahır görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahır yapmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine inanılır.

Rüyada ahır kapısı görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Rüyada ahır ve inek görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet eder.

Rüyada ahırda namaz kılmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments