Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahır damı görmek

Rüyada ahır damı görmek

Rüyada ahır damı görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahır damı gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Rüyada ahır damı görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dam yıkamak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada damda namaz kılmak çok önemli başarılar elde edileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet eder.

Rüyada damda yürümek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Rüyada evin damının aktığını görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada evin damında olmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hayallerinin gerçek olacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya yorulur.

Rüyada damdan düşen birini görmek mali krize gireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments