Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırı temizlediğini görmek

Rüyada ahırı temizlediğini görmek

Rüyada ahırı temizlediğini görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, iyileşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, zorlukların yaşanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahırı temizlediğini gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Rüyada ahır temizlemek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kişinin muradına ereceğine yorulur.

Rüyada ahırı temizlemek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ahırı temizlediğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sözleri tutulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada ahır gibi ev görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Rüyada yanan ahır görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada ahırda yumurta görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine tabir olunur.

Rüyada ahır ve hayvan görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada ahırda çok inek görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments