Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates çorbası içmek

Rüyada domates çorbası içmek

Rüyada domates çorbası içmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, şansının da döneceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, küslükleri bitireceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine işaret eder.

Rüyada domates çorbası içmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Rüyada domates çorbası içmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada domates çorbası görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, kazancının günden güne düşeceğine alamet eder.

Rüyada ekşi çorba içmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı çorba içmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezogelin çorba içmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencereden çorba içmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yayla çorbası içmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments