Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezogelin çorba içmek

Rüyada ezogelin çorba içmek

Rüyada ezogelin çorba içmek sermayesini riske etmeyeceğine, evlatlarından memnun olacağına, işlerinde bereket olacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, ticaretinin açılacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ezogelin çorba içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Rüyada şehriye çorbası içmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada tatlı çorba içmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada yoğurt çorbası içmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, garanti olacak makama oturacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada acı çorba içmek işlerin bozulacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, böylelikle yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada düğün çorbası içmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada çorbası içmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz çorba içmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments