Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi çorba içmek

Rüyada ekşi çorba içmek

Rüyada ekşi çorba içmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kararlarına saygı duyulacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada ekşi çorba içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler önerilerinize kulak vermiyor veya rehberliğinizi dikkate değer bulmuyor olabilir.

Rüyada ekşi çorba içmek bereketin eksileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada ekşi çorba görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada ekşili çorba görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalet eder.

Rüyada nar ekşisi içmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekşi süt içmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi kahve içmek iş hayatında günah işleyeceğine, gönül kapılarının açılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ekşimiş süt içmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekşi içmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments