Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates çorbası görmek

Rüyada domates çorbası görmek

Rüyada domates çorbası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, güçten ve takatten düşeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada domates çorbası gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada domates çorbası görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ondan faydalanacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada domates çorbası içmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorba pişirip dağıtmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yogurtlu çorba görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, hayallerinin yıkılacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Rüyada ezogelin çorba içmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada balık çorbası içmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tencereden çorba içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işarettir.

Rüyada çorbada saç görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments