Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu sandık görmek

Rüyada dolu sandık görmek

Rüyada dolu sandık görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada dolu sandık gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada altın dolu sandık görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine rivayet eder.

Rüyada içi dolu sandık görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada dolu sandık görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulur.

Rüyada sandık kilitlemek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına rivayet eder.

Rüyada kara sandık görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işarettir.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada altın sandık görmek oğlu evli ise boşanacağına, daha bir sevileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sandığı görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments