Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne tarafını görmek

Rüyada anne tarafını görmek

Rüyada anne tarafını görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, dönülmez yollara gireceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada anne tarafını gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Rüyada anne tarafını görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü tarafindan uyarilmak sorunların tamamen biteceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işinde itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek taraflı sevdiğini görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, refaha erileceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafindan aramak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sağlık sorunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada her tarafta su görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine tabir olunur.

Rüyada her tarafın karla kapalı olduğunu görmek sorunların aşılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, zor bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada baba tarafını görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, güçten düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patron tarafindan öpülmek işinde yükseleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments