Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba tarafını görmek

Rüyada baba tarafını görmek

Rüyada baba tarafını görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada baba tarafını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada baba tarafını görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada her tarafı kar görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Rüyada alt tarafını görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her tarafı sarı görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada her tarafın kar olduğunu görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada her tarafın deniz olduğunu görmek hayatını yoluna sokacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine işarettir.

Rüyada her tarafı yeşillik görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafindan aramak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments