Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her tarafta su görmek

Rüyada her tarafta su görmek

Rüyada her tarafta su görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, işe zorla gidip geleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada her tarafta su gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Rüyada her tarafın su olduğunu görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Rüyada her tarafta su görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada her tarafta yılan görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulur.

Rüyada her tarafın kar olduğunu görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada her tarafı beyaz görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada her tarafı yeşil görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada her tarafın karla kapalı olduğunu görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments