Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafindan aramak

Rüyada biri tarafindan aramak

Rüyada biri tarafindan aramak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işaret eder.

Rüyada biri tarafindan aramak gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Rüyada biri tarafindan aramak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sağ tarafa yatmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, modern insanlarla tanışılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patron tarafindan öpülmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada her tarafı karlı görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare tarafindan isirilmak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst tarafını açık görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının ön tarafının döküldüğünü görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada her tarafta su görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments