Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek taraflı sevdiğini görmek

Rüyada tek taraflı sevdiğini görmek

Rüyada tek taraflı sevdiğini görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada tek taraflı sevdiğini gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Rüyada tek taraflı sevdiğini görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölü tarafindan uyarilmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, mutluluğunun daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada her tarafı karlı görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada üst tarafını açık görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların son bulacağına, çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ tarafa yatmak kaybettiği şeyi bulmasına, hayatını yoluna koymaya, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada her tarafta su görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet eder.

Rüyada her tarafı deniz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, razı geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulur.

Rüyada baba tarafını görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments