Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tarafindan uyarilmak

Rüyada ölü tarafindan uyarilmak

Rüyada ölü tarafindan uyarilmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına inanılır.

Rüyada ölü tarafindan uyarilmak gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Rüyada ölü tarafindan uyarilmak tazeleneceğine ve canlanacağına, diplomalı kimse olacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ters tarafa namaz kılmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada her tarafı yeşil görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalettir.

Rüyada her tarafta kar görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada her tarafı deniz görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, hem de para kaybettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ tarafa yatmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada baba tarafını görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments