Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta su görmek

Rüyada dolapta su görmek

Rüyada dolapta su görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, kısmetlerinin açılacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sorunların günden güne artacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta su gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Rüyada dolaptan su içmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, gün yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolapta su görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Rüyada dolaba su koymak çözüm yolları bulamayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dolap görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada dolapta tatlı görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolabı açmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada dolap silmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, rahat erileceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada içi dolu dolap görmek yenileneceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, yeni çalışmalara girişileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments