Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut suyu içmek

Rüyada dut suyu içmek

Rüyada dut suyu içmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, hanenizde bolluk olacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çaresizleşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dut suyu içmek gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Rüyada dut suyu içmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hem verimi yükselteceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Rüyada dut şerbeti içmek bereketli ve hayırlı olacağına, onu cesaretlendireceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık su içmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet eder.

Rüyada yavru köpeğe su içmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçluyken su içmek geçim derdi çekmeyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak su içmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Rüyada avucundan su içmek çok rahat edeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada havuz suyu içmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments