Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tulumbadan su içmek

Rüyada tulumbadan su içmek

Rüyada tulumbadan su içmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, işlerinin çoğalacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tulumbadan su içmek gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada tulumbadan su içmek eski enerjisini bulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tulumbadan su çıkarmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada tulumbadan su çekmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su tulumbası görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tulumba tatlısı yemek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tulumba tatlısı görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine rivayet eder.

Rüyada tulumba tatlısı almak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Rüyada tulumba tatlı görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments