Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bez dolap görmek

Rüyada bez dolap görmek

Rüyada bez dolap görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, güzel günler yaşanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bez dolap gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada bez dolap görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalet eder.

Rüyada bez torba görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada temiz adet bezi görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilek ağacına bez bağlamak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek bezi satın almak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bazı radikal kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada silme bezi görmek işlerini yoluna koyacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, bundan güç ve cesaret alacağına inanılır.

Rüyada hazır bez görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments