Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta yoğurt görmek

Rüyada dolapta yoğurt görmek

Rüyada dolapta yoğurt görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Rüyada dolapta yoğurt gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada dolapta yoğurt görmek kötü günlerinin biteceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolap açmak huzur ve mutluluk bulacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika dolap görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yeni beyaz dolap görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına inanılır.

Rüyada dolapta peynir görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolaptan su içmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada erzak dolabı görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kendisini eve kapatacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments