Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni beyaz dolap görmek

Rüyada yeni beyaz dolap görmek

Rüyada yeni beyaz dolap görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeni beyaz dolap gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Rüyada yeni beyaz dolap görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, işlerinin çoğalacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Rüyada yeni dolaplar görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada yeni dolap görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek mutluluğundan olacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış mutfak dolabı görmek hayırlı işlere girişileceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dolap görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elbise dolabı görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments