Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta tavuk görmek

Rüyada dolapta tavuk görmek

Rüyada dolapta tavuk görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada dolapta tavuk gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Rüyada dolapta tavuk görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolapta tavuk eti görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret eder.

Rüyada dolap düştüğünü görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dolap silmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolabı açmak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate rivayet eder.

Rüyada ecza dolabı görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada mor dolap görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok sevileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Rüyada dolaptan et çıkarmak hayattan yana yüzünün güleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments