Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta tavuk eti görmek

Rüyada dolapta tavuk eti görmek

Rüyada dolapta tavuk eti görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolapta tavuk eti gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek istiyorsanız doğru iletişim kurmalı veya iletişim ağınızı geliştirmelisiniz.

Rüyada dolapta tavuk eti görmek elindekileri de alıp götüreceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hayatını yoluna koymaya işaret etmektedir.

Rüyada dolapta tavuk görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dolaba çiğ et koymak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, elde bulunan imkânların artacağına delalettir.

Rüyada dolapta çiğ et görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada dolaptan et çalmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, prestij kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada dolap dolusu et görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kişinin başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada dolaba et koymak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada dolapta et görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments