Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolabı açmak

Rüyada dolabı açmak

Rüyada dolabı açmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada dolabı açmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada dolap kapağı açmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap açmak başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarla dolap açmak çıkmaza düşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet eder.

Rüyada dolabı açmak çok üzüleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada mutfak dolabı görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Rüyada eski bir dolap görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, şartlarının da zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulur.

Rüyada dolap taşımak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments