Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaba et koymak

Rüyada dolaba et koymak

Rüyada dolaba et koymak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, musibetlerin yaşanacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kafa dinleyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba et koymak gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Rüyada dolaba çiğ et koymak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada dolaba et koymak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, duymadığı sözleri duyacağına, tövbe etmeye alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı dolaba koymak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada dolaba su koymak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolaba balık koymak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, onu doyasıya yaşayacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada dolaba yumurta koymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada dolapta et görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolaptan et çalmak borçlarını ödemeyi başaracağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments