Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaba çiğ et koymak

Rüyada dolaba çiğ et koymak

Rüyada dolaba çiğ et koymak işlerin büyük başarılar getireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolaba çiğ et koymak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dolaba çiğ et koymak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Rüyada dolaba et koymak parasız ve ekmeksiz kalacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına inanılır.

Rüyada dolapta çiğ et görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabıyı dolaba koymak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba yumurta koymak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada dolaba balık koymak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada dolaba su koymak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına delalet eder.

Rüyada dolap dolusu et görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments