Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dolap görmek

Rüyada beyaz dolap görmek

Rüyada beyaz dolap görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, her gün daha fazla dolacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dolap gördüyseniz:

  • İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz dolap görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz elbise dolabı görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni beyaz dolap görmek geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet eder.

Rüyada dolap kapağı açmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kirli dolap görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işarettir.

Rüyada dolaptan et çalmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments