Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap sökmek

Rüyada dolap sökmek

Rüyada dolap sökmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada dolap sökmek gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Rüyada dolap sökmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada çiçeği kökünden sökmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, gönlünce harcama yapmasına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı sökmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, derde ve kedere düşeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kendi tırnağını sökmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çocuk sahibi olacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada örgüyü sökmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşını sökmek yaşamın kolay hale geleceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada düğme sökmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çiçek sökmek kötü yönde hareket edeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments