Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap dolusu eşya görmek

Rüyada dolap dolusu eşya görmek

Rüyada dolap dolusu eşya görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, onları tebrik edeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulur.

Rüyada dolap dolusu eşya gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada dolap dolusu eşya görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine rivayet eder.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir dolap dolusu kıyafet görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada dolap dolusu ekmek görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolap dolusu et görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada eşya dolabı görmek işlere nazar değeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kamyon dolusu eşya görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Rüyada kamyon dolusu eşya görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments