Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde dolap görmek

Rüyada evin içinde dolap görmek

Rüyada evin içinde dolap görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada evin içinde dolap gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Rüyada evin içinde dolap görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret eder.

Rüyada evin içinde taş görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde sinek görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde yıkanmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kazancının bereketleneceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kalabalık görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde büyük balık görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, duygularının ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde at görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments