Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi tamir etmek

Rüyada bir şeyi tamir etmek

Rüyada bir şeyi tamir etmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyi tamir etmek gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada bir şey tamir etmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maneviyatının çökeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeyleri tamir etmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir şeyi tamir etmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine yorulur.

Rüyada kamyon tamir etmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük tamir ettirmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulur.

Rüyada merdiven tamir etmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev tamiri yaptırmak makbul olan mallar edineceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada tabanca tamir etmek rahat bir döneme girileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments