Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamir aleti görmek

Rüyada tamir aleti görmek

Rüyada tamir aleti görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada tamir aleti gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek isteyen kişilerle tartışmamalı, direnmek yerine destek olmaya çalışmalısınız.

Rüyada tamir aletleri görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada tamir aleti görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada el aleti görmek işlerinde başarılı olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada şarj aleti görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada mutfak aleti görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev aletleri görmek yardım edeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada ölçü aleti görmek suçlamalardan aklanılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada müzik aleti hediye almak zor günlerden geçeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, kimseye minnet etmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments