Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapak açmak

Rüyada kapak açmak

Rüyada kapak açmak duaların boşa gideceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sıkıntı yükleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapak açmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada kapak açmak kısa süre içinde engelleneceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada dolap kapağı açmak fakirlikten kurtulacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gazoz kapağı açmak olumsuz olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapaksız tencere görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Rüyada baca kapağı görmek bir uzmana başvurulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işarettir.

Rüyada pet şişe kapağı görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada kavanoz kapağı görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada göz kapağını açamamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, üzeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments