Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta yılan görmek

Rüyada dolapta yılan görmek

Rüyada dolapta yılan görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, hasretin ve özlemin biteceğine işarettir.

Rüyada dolapta yılan gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Rüyada dolapta yılan görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada eski dolap görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolap açmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına inanılır.

Rüyada banyo dolabı görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada dolaba su koymak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dolapta tavuk eti görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolapta karpuz görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerin sürekli artacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolapta dondurma görmek önemli kararlar alınacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments