Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı dolap görmek

Rüyada ayakkabı dolap görmek

Rüyada ayakkabı dolap görmek ümitlerinin son bulacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı dolap gördüyseniz:

  • Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız.

Rüyada ayakkabı dolap görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı dolabı görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada dolapta ayakkabı görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı dolaba koymak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor dolap görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada kırık dolap görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Rüyada dolaba girmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada içi boş dolap görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments