Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dolap elbise görmek

Rüyada bir dolap elbise görmek

Rüyada bir dolap elbise görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işarettir.

Rüyada bir dolap elbise gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Rüyada elbise dolabı görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz elbise dolabı görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada elbise dolabına saklanmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, refah düzeyinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolapta elbise görmek sevinçli bir haber alınacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dolabı düzenlemek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada dolaba elbise asmak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir dolap elbise görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments