Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolabın içine girmek

Rüyada dolabın içine girmek

Rüyada dolabın içine girmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, darda kalacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolabın içine girmek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Rüyada dolaba girmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada dolabın içine girmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, umutlarının tazeleneceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına inanılır.

Rüyada içi dolu dolap görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba işediğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada dağınık dolap görmek saygınlığının artacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine alamet eder.

Rüyada dolapta kıyma görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çaresizleşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil dolap görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments