Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökülmüş yaprakları süpürmek

Rüyada dökülmüş yaprakları süpürmek

Rüyada dökülmüş yaprakları süpürmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, eşinden yana huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada dökülmüş yaprakları süpürmek gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada sarı yaprak süpürmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yaprak süpürmek dertlerin son bulacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulur.

Rüyada dökülmüş yaprakları süpürmek mutlulukların yarım kalacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaprakları süpürmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments