Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökülmüş un görmek

Rüyada dökülmüş un görmek

Rüyada dökülmüş un görmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, zengin bir hayat süreceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, inancını bir kenara atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada dökülmüş un gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan zorluklara bir an önce müdahale edilmesi gerekebilir.

Rüyada pirinç un görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada unu görmek toparlanacağına, kazancının yerine gelmesine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada orucu unutup yemek verimin kaçacağına, kendi işine sahip olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada un hamur görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işarettir.

Rüyada un kaybetmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye un vermek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir cuval un görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine alamet eder.

Rüyada un doldurmak hep dua edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments