Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir cuval un görmek

Rüyada bir cuval un görmek

Rüyada bir cuval un görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, insanları kandıracağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bir cuval un gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada tepside un görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada unutarak oruç bozduğunu görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucu unutup su içmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada un içinde fare görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine alamet eder.

Rüyada un çalmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada un ve ekmek görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, umutların yıkılacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un torbaları görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada unla uğraşmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments