Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unu görmek

Rüyada unu görmek

Rüyada unu görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada unu gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Rüyada un ve ceviz görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine delalettir.

Rüyada mısır unu almak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada un tarhanası görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerin aksamayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğdayı un yapmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada unutup oruç yemek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un ve buğday görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına yorulur.

Rüyada un paketi görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan un almak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments