Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye un vermek

Rüyada ölüye un vermek

Rüyada ölüye un vermek huzur ve saadet bulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kolaylığa kavuşacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölüye un vermek gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Rüyada ölüye un vermek herkesi kendisine hayran bırakacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden un almak aylık gelirinin artacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada elleri unlu görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, aydınlanacağına inanılır.

Rüyada eve un serpmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalet eder.

Rüyada tuz ve un görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yağ ve un görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Rüyada un çuvalı taşımak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada böceklenmiş un görmek haksızlıklara uğranılacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments