Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orucu unutup yemek

Rüyada orucu unutup yemek

Rüyada orucu unutup yemek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, şükrederek yaşayacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına yorulur.

Rüyada orucu unutup yemek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

Rüyada unutup oruç yemek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada orucu unutup yemek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada orucu unutarak yemek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek evlat sahibi olunacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments