Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un doldurmak

Rüyada un doldurmak

Rüyada un doldurmak parasal krizler yaşanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un doldurmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların veya düzenlemelerin bazı şartları konusunda prensiplerinize bağlı kalmanız önem taşıyabilir.

Rüyada un doldurmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada unu çuvala doldurmak malının ve aşının da çoğalacağına, kişinin gönlünü alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada çuvala un doldurmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küveti su doldurmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada tencereye su doldurmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Rüyada çuval doldurmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada göğsü süt dolmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments