Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum lekesi görmek

Rüyada doğum lekesi görmek

Rüyada doğum lekesi görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, işlerin yolunda gideceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, zor günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada doğum lekesi gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek fenalıkta bulunmaya, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Rüyada doğum lekesi görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bebekte doğum lekesi görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına işarettir.

Rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada çilek lekesi görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde leke görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, inancından ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek planların aksayacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, her istediğini alabileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments