Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğal taş görmek

Rüyada doğal taş görmek

Rüyada doğal taş görmek çektiği zorlukların biteceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sevdiklerini de koruyacağına, örnek insan olacağına işaret eder.

Rüyada doğal taş gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada doğal taş görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, hayırlı işlere girişileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada doğal hortum görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğal afetleri görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada doğalgaz faturası görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada doğal afetten kurtulmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada doğalgaz sobası görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada doğalgaz görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments