Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşık dizmek

Rüyada bulaşık dizmek

Rüyada bulaşık dizmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, geriye doğru gideceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işarettir.

Rüyada bulaşık dizmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada bulaşıkları makineye dizmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada bulaşık dizmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına inanılır.

Rüyada bulaşık makinesine bulaşık dizmek her zaman sevgi göreceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şişe et dizmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı dizmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet etmektedir.

Rüyada tabak dizmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiremit dizmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, yaklaşan güzel günlere inanılır.

Rüyada kendi evini dizmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments