Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak dizmek

Rüyada tabak dizmek

Rüyada tabak dizmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işaret eder.

Rüyada tabak dizmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Rüyada tabak dizmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih dizdiğini görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşları dizmek akıl vereceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada raf dizmek borçlarının biteceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına işarettir.

Rüyada dizden vurulmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada tütün dizdiğini görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dizden yaralanmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada ipe boncuk dizmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments