Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalet eder.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada sağlam diş görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada sağlam diş çektirmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada sağlam birini özürlü görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, borçların kapanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada sağlam yumurta görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağlam birini engelli görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments